Verse
Ambachtelijke kazen
De Kaasmakerij Régal is een ambachtelijke kaasmakerij die zich specialiseert in de productie van verse kazen. Ze zet een eeuwenoude traditie voort waarbij melk van de boerderijen van het Land van Herve wordt verwerkt tot kaas. Als producent van traditionele maquées de campagne "moulées à la louche" (d.w.z. dat de kaasvormen met een pollepel worden gevuld) en verse natuurlijke of gearomatiseerde kazen is Régal de ambachtelijke Belgische verse kaasmaker bij uitstek.
Streek
De groene weiden van het Land van Herve
Onze streek wordt sinds de vijftiende eeuw gekenmerkt door permanent grasland. De nog steeds familiale landbouw bestaat voornamelijk uit melkveebedrijven. De koeien voeden zich met het sappige gras dat ze vrij grazen in de weiden. De kwaliteitsmelk die op die manier wordt vergaard is essentieel om een verse kaas van goede kwaliteit te maken. De Kaasmakerij Régal is lid van het duurzame zuivelnetwerk MARGUERITE HAPPY COW.
Onze
Producten
Onze verse kazen en kaaswrongels worden gemaakt volgens de traditionele ambachtelijke methodes van het Land van Herve. Die deskundigheid is ons handelsmerk. Ontdek ons productassortiment.
Erkenning van onze deskundigheid
Dit jaar behaalden we verschillende medailles op de Waalse kaaswedstrijd georganiseerd door het Apaq-W in het kasteel van Harzé.