De Régal-kwaliteit

Deskundigheid

Geniet ervan!

Onze verse kazen en kaaswrongelskaaswrongels worden gemaakt volgens de traditionele ambachtelijke methodes van het Land van Herve. Deze werkwijze is ons handelsmerk en de garantie van een origineel product. Elke dag streven we naar het verbeteren van de kwaliteit van onze producten, zowel op het gebied van hygiëne als op het gebied van smaak.
Om een hoge smaak en versheid te bereiken, worden onze koeien gevoed met gras en de verse melk die ze produceren wordt direct na het melken verwerkt. De melk is afkomstig van ons familiebedrijf, de Ferme Bidelot, naast de kaasmakerij. De verwerking gebeurt voor een groot deel met de hand en garandeert een zachte bereiding van de kaas. Bijvoorbeeld, door de kaas met een pollepel in de vorm te gieten krijgt hij een weergaloze textuur en smaak. Bovendien zijn onze kazen levende producten waardoor ze een authentieke smaak hebben.

 

Onze engagement voor kwaliteit

De Kaasmakerij Régal bevestigt zijn engagement dat altijd zijn kracht en reputatie uitmaakte.

  • Aandachtig luisteren naar de behoeften van de consument en aan zijn eisen voldoen, met respect voor de regelgeving.
  • Het beheer van de voedselveiligheid gedurende de hele productie van onze producten met respect voor goede hygiënepraktijken en het stimuleren van onze HACCP-procedure (methode om de veiligheid van onze producten te waarborgen).
  • De tijdige levering van onze producten aan onze klanten, in de gewenste hoeveelheid, zelfs in dringende gevallen.
  • De optimalisering van onze organisatie om de klanten producten te leveren "die niet verser kunnen zijn".

Dit engagement heeft de Kaasmakerij Régal concreet gemaakt door de implementatie van een eenvoudig en betrouwbaar kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem versterkt de bijzondere relatie die we hebben met onze klanten. We zijn bovendien sinds 2011 gecertificeerd door Comeos Food.

Ons kwaliteitsbeleid is het resultaat van het werk van bekwame mensen, geleid door een teamgeest en gemotiveerd door de continue verbetering van het bedrijf op alle niveaus en in elke uitdaging die we ons stellen.