Verse

Ambachtelijke kazen

De Kaasmakerij Régal is een ambachtelijke kaasmakerij die zich specialiseert in de productie van verse kazen. Ze zet een eeuwenoude traditie voort waarbij melk van de boerderijen van het Land van Herve wordt verwerkt tot kaas. Als producent van traditionele maquées de campagne "moulées à la louche" (d.w.z. dat de kaasvormen met een pollepel worden gevuld) en verse natuurlijke of gearomatiseerde kazen is Régal de ambachtelijke Belgische verse kaasmaker bij uitstek.

We produceren geen verse kazen, we maken ze met passie.

Dankzij ons ambachtelijk vakmanschap kunnen wij ook "maatwerk" leveren, om aan de specifieke behoeften van professionals te voldoen.

Onze

Producten

Onze verse kazen en kaaswrongels worden gemaakt volgens de traditionele ambachtelijke methodes van het Land van Herve. Die deskundigheid is ons handelsmerk. Ontdek ons productassortiment.

Naast ons standaard productassortiment dat in verschillende verpakkingen verkrijgbaar is,
zijn we flexibel om recepten te ontwikkelen die het best passen bij de specifieke toepassingen van een professionele gebruiker.

Passie & deskundigheid

"Met mijn team ontwikkelen we dagelijks deskundigheid op het gebied van kaas, liefde en passie voor ons vak."

Levensloop van Damien Bruwier:

Zoon van een melkveehouder

Diploma van bio-ingenieur aan de instelling Gembloux Agro Bio Tech

Specialisatie in de zuivelindustrie aan de ENSAIA te Nancy

Kwaliteitsingenieur bij de wereldwijde referentie voor yoghurt en verse kazen

Teamleider in het productieatelier van Cantal AOP en Bleu d'Auvergne AOP

Vele jaren ervaring in de ontwikkeling van verse kazen in de kaasmakerij Régal

Ambacht,

Kwaliteit

Mijn diploma in de zuivelindustrieën in combinatie met mijn professionele ervaring bij de wereldleiders van de sector hebben mij de strengheid, methodes en best practices verschaft die van essentieel belang zijn voor het beheersen van de kwaliteit.

Zij
Vertrouwen op ons